Üdvözöljük
Ostffyasszonyfán!

HORVÁTH SÁNDORNÉ - Nellit,

2016-01-27 15:46:00

Dr. Csider Sándor – a Dr. Kiss Gyula Kulturális Egyesület kuratóriumának tagja - köszöntötte a Magyar Kultúra napján, a KÖZÖSSÉGI KULTÚRÁÉRT DÍJ átadásának ünnepségén, a Sárvári Nádasdy Ferenc Múzeum Dísztermében:
  Videó film  :https://youtu.be/VIdI9A-bzxw

„Az elmúlt év egy adventi vasárnapján előadásra hívtak Ostffyasszonyfára, a művelődési házba.
Tömeg állta körül az udvaron elhelyezett koszorút, hogy meggyújthassák az újabb gyertyát. Megtelt az ünnepi műsorra a nagyterem, önfeledtem szerepeltek a helyi művészeti csoportok. Bensőséges, baráti együttlétet varázsolt VALAKI.
Olyan élményben részesültem, melyet nem feledtem, s újból felkerestem a falut.
Az ÁMK igazgatónőjétől megtudtam, hogy a rejtély kulcsa: Horváth Sándorné óvónő, aki 18 éve vezeti a falu művelődési házát. Főhivatásához kapcsolódóan nem szűnő lelkesedéssel és szakértelemmel, a helyiek megelégedésére, részmunkaidőben látja el feladatát.
A helyi kultúra fejlesztését tartja a legfontosabb feladatának.
Megvalósítja azt, amiről Jean Vanier ír:
„ A közösség olyan, mint egy zenekar, amely szimfóniát ad elő. Minden egyes hangszer egymagában is valami szépet játszik. De amikor mindnyájan együtt játszanak, és mindegyik muzsikus hagyja a társát a megfelelő pillanatban érvényesülni, az még szebb.”

Az átadó ünnepségen a díjazottat köszöntötte még: Mihácsi Szabolcs – Ostffyasszonyfa polgármestere, és Giczi Józsefné - az Ostffyasszonyfai Petőfi Sándor ÁMK igazgatónője.


Galéria

Friss hírek

FALUNAP 2019.

Tovább

Hulladékgyűjtés változásáról tájékoztatás

Tovább

Szemétszedés a falu határában

Tovább

FELHÍVÁS TORTA SZÉPSÉG VERSENYRE

Tovább

Vegyszeres gyomirtásról értesítés

Tovább