Üdvözöljük
Ostffyasszonyfán!

HORVÁTH SÁNDORNÉ - Nellit,

2016-01-27 15:46:00

Dr. Csider Sándor – a Dr. Kiss Gyula Kulturális Egyesület kuratóriumának tagja - köszöntötte a Magyar Kultúra napján, a KÖZÖSSÉGI KULTÚRÁÉRT DÍJ átadásának ünnepségén, a Sárvári Nádasdy Ferenc Múzeum Dísztermében:
  Videó film  :https://youtu.be/VIdI9A-bzxw

„Az elmúlt év egy adventi vasárnapján előadásra hívtak Ostffyasszonyfára, a művelődési házba.
Tömeg állta körül az udvaron elhelyezett koszorút, hogy meggyújthassák az újabb gyertyát. Megtelt az ünnepi műsorra a nagyterem, önfeledtem szerepeltek a helyi művészeti csoportok. Bensőséges, baráti együttlétet varázsolt VALAKI.
Olyan élményben részesültem, melyet nem feledtem, s újból felkerestem a falut.
Az ÁMK igazgatónőjétől megtudtam, hogy a rejtély kulcsa: Horváth Sándorné óvónő, aki 18 éve vezeti a falu művelődési házát. Főhivatásához kapcsolódóan nem szűnő lelkesedéssel és szakértelemmel, a helyiek megelégedésére, részmunkaidőben látja el feladatát.
A helyi kultúra fejlesztését tartja a legfontosabb feladatának.
Megvalósítja azt, amiről Jean Vanier ír:
„ A közösség olyan, mint egy zenekar, amely szimfóniát ad elő. Minden egyes hangszer egymagában is valami szépet játszik. De amikor mindnyájan együtt játszanak, és mindegyik muzsikus hagyja a társát a megfelelő pillanatban érvényesülni, az még szebb.”

Az átadó ünnepségen a díjazottat köszöntötte még: Mihácsi Szabolcs – Ostffyasszonyfa polgármestere, és Giczi Józsefné - az Ostffyasszonyfai Petőfi Sándor ÁMK igazgatónője.


Galéria

Friss hírek

Amatőr asztalitenisz házibajnokság (eredmények)

 Asztalitenisz versenyünkről. GYERMEK kategóriában sajna csak 3 induló volt.
3.lett Németh András, 2.Simon Gábor , 1.hely Hajba Kevin A fiúk komolyan készültek a versenyre,tavaly óta sokat fejlődtek. Utóbbi kettő a felnőtt mezőnyben is asztalhoz állt. NŐI VERSENY Igazi komoly csatákat hozott hét résztvevővel. .
4.hely Ajkai Valentina , 3.Földiné Csóka Mária, 2.Horváth Sándorné Nelli ,1.hely Klári tanító néni , Gratula nékik.
FÉRFImezőny ,16 résztvevő,színvonalas csaták. 8.hely Hajba Kevin , 7.Simon Gábor, 6. Csiszár Tomi, 5.Cseszkó Sándor, 4.Szabó Peti ujfalu, 3.Tóth Lackó, 2.Harasztovics Robi, 1.hely Takács István. A versenyzőket örömünkre sok családtag,szurkoló is elkísérte ,félelmetes jó hangulatot teremtettek az arénában!
(Harasztovics Róbert)

 

Tovább

MEGHÍVÓ honismereti előadásra

Tovább

Jótékonysági Óvodai Batyus Bál

Tovább

Kéményseprő-ipari szolgáltatás megkezdéséről értesítés

Tovább

Hulladékgyűjtési naptár 2019. I. negyedév

Tovább