Üdvözöljük
Ostffyasszonyfán!

2023.aug.20. Szent István ünnep.

2023-08-21 09:04:00

A 2023-évi Szent István ünnep az Ostffyasszonyfai Nagyboldogasszony Templomért és az Egyházközségért Alapítvány és Ostffyasszonyfa Község Önkormányzata közös szervezésű rendezvényeként valósult meg. Az ünnepség a katolikus templomban 16 órakor kezdődött szentmisével vette kezdetét, ahol a szentmisét Mikulyák László plébános úr celebrálta. Ezt követően 17 órakor az Ostffyasszonyfai Plébánia Közösségi Ház udvarában került sor az augusztus 20.-i ünnepségre.
Ünnepi beszédet mondott Kovács-Bagics Dóra alporgármester.
Az Ostffyasszonyfáért Érdemérem átadására került sor Molnár Tiborné Zita részére, aki több mint 35 éven át látta el településünkön az orvosi asszisztensi feladatokat.
Garas Krisztina lelkésznő és Mikulyák László plébános ökomenikus kenyérszentelést követően, a megszegett szentelt kenyér szétosztásra került az ünnepség résztvevői között, a Papp Tibor által főzött szarvaspörkölt mellé. Jó hangulatú beszélgetések közben elfogyaszthatták a vendégek a Sárvári Regős Együttes muzsikáját hallgatva a résztvevők által felajánlott süteményeket, italokat. Köszönet a hagyományteremtő szándékú, jól sikerült közös szervezésért. 


Galéria

Friss hírek

Élelmezési adminisztrátor pályázat

Tovább

Orvosi ügyelet változás 2023. december 1-jétől!

Tovább

Hirdetmény beérkezett Bursa pályázatok elbírálásáról

Tovább

Hadifogolytemetői megemlékezés 2023

Tovább

Önkormányzati hírlevél 2023. 4. szám (október)

Tovább