Üdvözöljük
Ostffyasszonyfán!

Asztalitenisz bajnokság a művelődési házban /képek/

2018-03-04 10:50:00

 OSTFFYASSZONYFAI AMATŐR ASZTALITENISZ VERSENY


Egy vidám hangulatú, izgalmas versenyekkel teli nap részesei lehettek mindazok, akik február
25-én, vasárnap délelőtt és délután ellátogattak a helyi művelődési házba.
Idén 3. alkalommal került megrendezésre az Ostffyasszonyfai Amatőr Asztalitenisz Verseny. A helybeli játékosok mellett idén már Celldömölkről, Kenyeriből, Csöngéről és Uraiújfaluból is jelentkeztek a megmérettetésre a sportág kedvelői. Reggel 8 órától 4 asztalon pattogott a kaucsuklabda a helybeliek három, - női, férfi és gyermek - kategóriában meghirdetett versenyén.
A 6 fős női csapat 1. helyezettje: Szalainé Tóth Klára, 2. helyezett: Szalai Anett, 3. helyezett: Földiné Csóka Mária lett. A 4 fős gyermek kategóriában az 1. helyet Simon Gábor, a 2. helyet Hajba Kevin, a 3. helyet Agg Bence szerezte meg. A 12 fős férfi egyéni verseny győztese: Cseszkó Sándor, 2. helyezett: Takács István, 3. helyezett: Harasztovics Róbert lett.
13.00 órától tovább folytatódott a megmérettetés 17 jelentkezővel. A délutáni programot a CVSE-SWIETELSKY-JUFA HOTELS asztalitenisz szakosztály NB 1-es és NB 2-es játékosainak látványos bemutatója színesítette, melyet Ölbei Péter edző részletes szóbeli kommentje egészített ki.
Az izgalmas és barátságos délutáni versenyről aranyéremmel tért haza a celldömölki Telek Kristóf, ezüstérmet szerzett a hazai Takács István, a bronzérem tulajdonosa pedig Harasztovics Róbert lett. Ezúton gratulálunk minden győztesnek és részt vevőnek!!!
Köszönet a támogatásért Ostffyasszonyfa Önkormányzatának, az Ostffyasszonyfai P.S. Általános Iskolának, valamint a rendezvény megszervezésében és zökkenőmentes lebonyolításban segítő Harasztovics Róbertnek és a helyi Sport Egyesület elnökének Eőry Józsefnek, végül, de nem utolsó sorban Harasztovics Sándornénak, aki finom kaláccsal lepte meg a játékosokat.
(H.S-né)


Galéria

Friss hírek

MEGHÍVÓ

Tovább

Óvodafelújítás III.

 Gyermekeink és az itt dolgozók örömmel vették birtokba a megújult óvodát 2018. február 19-én. (G. Jné)

Tovább

Óvodafelújítás II.

 Mindenkinek, aki részt vett bármilyen módon (költöztetés, takarítás...) köszönjük a sok társadalmi munkát!
Jó érzés volt megtapasztalni, hogy mennyi segítőkész, önzetlen ember képes összefogni egy jó ügyért!

Külön köszönöm az intézmény régi és mai dolgozóinak, a szülőknek, nagyszülőknek, a Vöröskeresztes tagoknak, az önkormányzati képviselőknek a segítséget. (A képeken sajnos nincs fenn mindenki.  (G.Jné)

Tovább

Óvodafelújítás I.

 A Belügyminisztérium Ostffyasszonyfa Község Önkormányzatát : " Kötelező önkormányzati feladatot ellátó intézmények fejlesztése, felújítása" címén 29.999.997 Ft vissza nem térítő támogatásban részesítette. Az önkormányzat kb. 10.000.000 Ft önrésszel egészítette ki ezt az összeget, amelyből az 1979-ben átadott  községi óvoda megújulhatott.

A képsorozattal / Óvodafelújítás I. II. III./ az érdeklődők  nyomon követhetik az eseményeket. 
(Giczi J.né)
 

Tovább

Asztalitenisz bajnokság a művelődési házban /képek/

Tovább