Üdvözöljük
Ostffyasszonyfán!

Tavaszi szemétszedés a Föld napja alkalmából!

2018-04-24 11:21:00

 „A földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön!”
Ez volt a jelmondata a közelgő FÖLD NAPJA alkalmából április 20-án meghirdetett szemétszedő, faluszépítő felhívásnak, melyet Ostffyasszonyfa Önkormányzatának támogatásával szerveztünk. Ahogy egyre jobban érezzük a természeti környezet pusztulásának jegyeit, egyre inkább előtérbe kerül a környezettudatos gondolkodás.
Ennek szellemében gyűlt össze a mindössze 13 lelkes önkéntes környezetvédő, akik egy napsütéses, vidám hangulatú sétával egybekötve a falu határain belül megtisztították az utcákat, közterületeket. Bár a néhány évvel ezelőtti akcióban többen vettek részt, örvendetes, hogy összehasonlítva sokkal kevesebb elhullatott papír, flakon és egyéb szemét került a zsákokba.
A faluközösségért végzett munka megkoronázásaként a jeles nap alkalmából a művelődési ház udvarán egy facsemetét ajándékoztunk a FÖLDÜNKNEK, mely remélhetőleg sokáig díszlik, és emlékeztet majd mindenkit arra, hogy egy kis odafigyeléssel jobbá, szebbé és fenntarthatóbbá változtathatjuk a körülöttünk lévő világot. (H. Sné)


Galéria

Friss hírek

Meghívó alakuló ülésre

Tovább

SZÜRETI VIGALOM OSTFFYASSZONYFÁN 2019

Tovább

Ostffyasszonyfa Község Önkormányzatának képviselő testülete

POLGÁRMESTERI PROGRAM 2019.  (katt erre)

2019. október 13. választás eredménye Ostffyasszonyfán.

Tovább

Tanévkezdési támogatásról tájékoztatás

Tovább

Honlap infó

Tovább