Üdvözöljük
Ostffyasszonyfán!

Tavaszi szemétszedés a Föld napja alkalmából!

2018-04-24 11:21:00

 „A földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön!”
Ez volt a jelmondata a közelgő FÖLD NAPJA alkalmából április 20-án meghirdetett szemétszedő, faluszépítő felhívásnak, melyet Ostffyasszonyfa Önkormányzatának támogatásával szerveztünk. Ahogy egyre jobban érezzük a természeti környezet pusztulásának jegyeit, egyre inkább előtérbe kerül a környezettudatos gondolkodás.
Ennek szellemében gyűlt össze a mindössze 13 lelkes önkéntes környezetvédő, akik egy napsütéses, vidám hangulatú sétával egybekötve a falu határain belül megtisztították az utcákat, közterületeket. Bár a néhány évvel ezelőtti akcióban többen vettek részt, örvendetes, hogy összehasonlítva sokkal kevesebb elhullatott papír, flakon és egyéb szemét került a zsákokba.
A faluközösségért végzett munka megkoronázásaként a jeles nap alkalmából a művelődési ház udvarán egy facsemetét ajándékoztunk a FÖLDÜNKNEK, mely remélhetőleg sokáig díszlik, és emlékeztet majd mindenkit arra, hogy egy kis odafigyeléssel jobbá, szebbé és fenntarthatóbbá változtathatjuk a körülöttünk lévő világot. (H. Sné)


Galéria

Friss hírek

Településkarbantartó pályázat kiírása

Tovább

Önkormányzati HÍRLEVÉL - 2023.1 szám (január)

Tovább

Ebösszeírás

Tovább

Önkormányzati Hírlevél 2022. október

Tovább

Bursa Hungarica Ösztöndíjpályázat 2023.

Tovább