Üdvözöljük
Ostffyasszonyfán!

2018 Kulturális kitüntetés Gregorich Ferencnek

2018-02-06 09:10:00

A dr. Kiss Gyula Kulturális egyesület 1994 óta adományoz kitüntetést a megyében működő, kiemelkedő szakmai és értékgyarapító munkát végző személyek és közösségek részére, azok társadalmi elismertségének növelésére, melyet évente, a Magyar Kultúra Napja rendezvénysorozataihoz kapcsolódva ítél oda.
Településünk lakói közül 2016-ban ebben az elismerésben részesült Horváth Sándorné Nelli néni, aki abban az évben a sárvári Nádasdy vár dísztermében vehette át az elismerést.
Idén az elnökség teljes egyetértése mellett január 19-én Gregorich Ferenc vehette át a Közösségi Kultúráért kitüntetést. Ahogy a méltatásban is szerepelt, Feri bácsi nem csupán az országosan ismert, immár 40 éves Ostffyasszonyfai Citerazenekar és Népdalkör művészeti vezetőjeként, de a vas megyei népművészeti alkotóközösségben is aktivszerepet játszó tevékenységéért, aki civil vezetője a helyi katolikus közösségnek, és sorolhatnánk még további érdemeit is.
A Megyeháza dísztermében rendezett ünnepségen Feri bácsit köszöntötte még Mihácsi Szabolcs – Ostffyasszonyfa polgármestere. Méltó befejezéseként az Ostffyasszonyfai Citerazenekar és Népdalkör egy zalai népdalcsokorral zárta a díjátadó rendezvényt.
Ezúton is sok szeretettel gratulálunk az elismeréshez Gregorich Ferencnek, és kívánunk jó egészséget, a további munkához kitartást.        

   (Hende Gáborné önkormányzati képviselő)


                                                                                                                                                                     
      

 


Galéria

Csatolt dokumentumok (6)

Friss hírek

Ügyfélfogadásról tájékoztatás

Tovább

ESEMÉNY - Húsvét 2024

 2024. március 29. (péntek) 15:00 óra

Tovább

Hirdetmény - Településrendezési terv módosítása - partnerségi egyeztetés

Tovább

Tájékoztatás óvodai beíratásról - 2024

2024. április 23. (kedd) - 12:00 - 15:00 óra
2024. április 24. (szerda) - 11:00 - 14:00 óra

 

Tovább

Honlap infó

Tovább