Üdvözöljük
Ostffyasszonyfán!

Települési Arculati Kézikönyv - Lakossági fórum

2017-09-05 10:48:00

 Tisztelt Ostffyasszonyfai Lakosok !


A törvényi rendelkezés alapján, a településképi követelményeket előíró Településképi Rendelet szakmai megalapozása érdekében készülő, Ostffyasszonyfai Településképi Arculati Kézikönyv összeállítása véleményezési szakaszba került.
Egyidejűleg megkezdődött az építéssel érintett építmények településképhez való illeszkedését biztosító, a településszerkezet, táji környezet vagy helyi adottság miatt jelentős területekre, a helyi építészeti örökség védelmére, a reklámhordozók elhelyezésére és tilalmára vonatozó követelményeket tartalmazó Településképi Rendelet megalkotásának folyamata is.
Ennek alkalmával, Ostffyasszonyfa község partnerségi szabályzata szerint, a településrendezési dokumentumok készítésével megbízott, R. Takács Eszter főépítész asszony és a Pro-Arch Építész Stúdió Bt. munkatársai közreműködésével, ismételten

LAKOSSÁG I FÓRUMOT tartunk,

melyre tisztelettel várok minden kedves helyi lakost,

2017. szeptember 14-én (csütörtökön), 17.30 órai kezdettel,
az Ostffyasszonyfai Művelődési Házba (Ostffyasszonyfa, Kossuth u. 46.)

A megbeszélés során bemutatásra kerül az összeállított Ostffyasszonyfai Településképi Arculati Kézikönyv munkaanyaga valamint a Településképi Rendelet előzetes tájékoztatási anyaga, melyekkel kapcsolatban, a fórum alkalmával szóban, illetve az azt követő nyolc napon belül, papír alapon vagy elektronikus formában, minden lakossági észrevételt, javaslatot köszönettel fogadunk.

Az írásos észrevételeket a Tisztelt Lakosok, a polgármesterhez címzett, Ostffyasszonyfa Község Önkormányzata székhelyére (9512 Ostffyasszonyfa, Kossuth u. 40.) vagy az ostffy@airplanet.hu e- mail címre történő megküldéssel tehetik meg.

Részvételükre feltétlenül számítok.

Tisztelettel:Mihácsi Szabolcs

polgármester

Tájékoztató levél

Települési Arculati Kézikönyv - előzetes egyeztetésre


Friss hírek

Szüreti mulatság 2018.

Tovább

Indonéziai útibeszámoló

Tovább

Téli rezsicsökkentés

Tovább

Beiskolázási támogatás

Tovább

FALUNAP 2018

Tovább