Üdvözöljük
Ostffyasszonyfán!

Téli rezsicsökkentés

2018-08-16 14:58:00

Bővül a téli rezsicsökkentésben részesülők köre

Tisztelt Lakosság!

Azon háztartások, akik sem az egyetemes szolgáltatást igénybe vevő lakossági földgázfogyasztók részére biztosított téli rezsicsökkentésről szóló 37/2018. (III. 8.) Korm. rendelet, sem a fűtési célú távhőszolgáltatást igénybe vevő lakossági felhasználók részére biztosított téli rezsicsökkentésről szóló 39/2018. (III. 12.) Korm. rendelet alapján nem részesültek támogatásban 2018. október 15-ig jelenthetik be erre igényüket.

Amennyiben az Ön háztartása a fenti feltételeknek megfelel igénybejelentő lapot kell leadni Ostffyasszonyfa Község Önkormányzatának hivatali helyiségében, vagy postai úton megküldeni az Önkormányzat 9512 Ostffyasszonyfa Kossuth u. 40. címére, úgy hogy az legkésőbb 2018. október 15-ig megérkezzen, a határidő jogvesztő, az azt követően beérkezett igénybejelentéseket nem áll módunkban befogadni.
Az igénybejelentő lap elérhető az Önkormányzati Hivatalban vagy letölthető a www.ostffyasszonyfa.hu internetes oldalról.

A vonatkozó kormányhatározat alapján a támogatás kizárólag természetben vehető igénybe, az a fűtőanyagra vonatkozik és nem tartalmazza az egyéb például szállítási vagy darabolási költségeket.

Fontos! Aki részesült már támogatásban (gáz számlából) az már a kérelmet ne nyújtsa be!
A kiválasztott tüzelő anyag a későbbiekben nem változtatható!

Farkas Gábor
jegyző

 

Letölthető dokumentumok:

Adatkezelési tájékoztató

Igénybejelentő nyilatkozat

 


Friss hírek

Településkarbantartó pályázat kiírása

Tovább

Önkormányzati HÍRLEVÉL - 2023.1 szám (január)

Tovább

Ebösszeírás

Tovább

Önkormányzati Hírlevél 2022. október

Tovább

Bursa Hungarica Ösztöndíjpályázat 2023.

Tovább