Üdvözöljük
Ostffyasszonyfán!

Az önkormányzat NŐNAPI ünnepsége 2016.

2016-03-07 09:23:00

 Március 6-án vasárnap délután a hölgyeket köszöntötte és vendégelte meg hagyományos nőnapi ünnepség keretében
Ostffyasszonyfa Község Önkormányzata.
A Nemzetközi nőnap 1917 óta a nők iránti tisztelet és megbecsülés kifejezésének napja. Magyarországon 1948 óta ünnepeljük. Az akkor még munkásmozgalmi eredetű nap mára már virágos, kedveskedő megemlékezéssé szelídült.
A délután 2 órára színültig megtelt nagyteremben színvonalas szórakoztató műsor, sütemény, üdítő és koktél-bár várta a nemcsak falubeli, de a faluból elszármazott vendégeket is, akik közt szép számmal képviselték magukat az erősebb nem tagjai is.
Az Ostffyasszonyfai Nyugdíjas Klub humoros, vidám produkciója,- melyet a közönség hatalmas tapssal jutalmazott -, nyitotta az ünnepséget és alapozta meg a délután jó hangulatát, majd két óvodásunk: Berghoffer Csongor és Mihátsy Erik köszöntötte egy szép versel az ünnepelteket.
Mihácsi Szabolcs polgármester ünnepi köszöntőjében méltatta a nők életadó, családot összefogó, közösségformáló értékeit, majd a képviselő testület tagjai és az önkormányzat dolgozói ez alkalommal egy-egy szál virággal, pezsgővel és ajándék koktéllal lepték meg a hölgyeket.
A fellépő művészek: Horváth Melinda magánénekes és Mohácsi Attila a Győri Nemzeti Színház énekese verssel és egy fergeteges hangulatú zenés műsorral örvendeztette meg a közönséget. Ünneplők és ünnepeltek lelkesen énekelték az előadókkal az erre az alkalomra válogatott slágereket.
A délután hátralevő részében Schwarcz István celldömölki zenész szolgáltatta a zenét. A kötetlen baráti beszélgetéssel, tánccal, nótázással végződő ünnepségről elismerő szavakkal távoztak a vendégek.  (H.Sné)


Galéria

Friss hírek

Földi szúnyoggyérítésről értesítés

Tovább

Falugazdász fogadóórájáról tájékoztató

Tovább

Dajka álláspályázat

Tovább

Falunap 2024

Tovább

Óvodapedagógus álláshirdetés

Tovább