Üdvözöljük
Ostffyasszonyfán!

Az önkormányzat NŐNAPI ünnepsége

2016-03-07 09:23:00

 Március 6-án vasárnap délután a hölgyeket köszöntötte és vendégelte meg hagyományos nőnapi ünnepség keretében
Ostffyasszonyfa Község Önkormányzata.
A Nemzetközi nőnap 1917 óta a nők iránti tisztelet és megbecsülés kifejezésének napja. Magyarországon 1948 óta ünnepeljük. Az akkor még munkásmozgalmi eredetű nap mára már virágos, kedveskedő megemlékezéssé szelídült.
A délután 2 órára színültig megtelt nagyteremben színvonalas szórakoztató műsor, sütemény, üdítő és koktél-bár várta a nemcsak falubeli, de a faluból elszármazott vendégeket is, akik közt szép számmal képviselték magukat az erősebb nem tagjai is.
Az Ostffyasszonyfai Nyugdíjas Klub humoros, vidám produkciója,- melyet a közönség hatalmas tapssal jutalmazott -, nyitotta az ünnepséget és alapozta meg a délután jó hangulatát, majd két óvodásunk: Berghoffer Csongor és Mihátsy Erik köszöntötte egy szép versel az ünnepelteket.
Mihácsi Szabolcs polgármester ünnepi köszöntőjében méltatta a nők életadó, családot összefogó, közösségformáló értékeit, majd a képviselő testület tagjai és az önkormányzat dolgozói ez alkalommal egy-egy szál virággal, pezsgővel és ajándék koktéllal lepték meg a hölgyeket.
A fellépő művészek: Horváth Melinda magánénekes és Mohácsi Attila a Győri Nemzeti Színház énekese verssel és egy fergeteges hangulatú zenés műsorral örvendeztette meg a közönséget. Ünneplők és ünnepeltek lelkesen énekelték az előadókkal az erre az alkalomra válogatott slágereket.
A délután hátralevő részében Schwarcz István celldömölki zenész szolgáltatta a zenét. A kötetlen baráti beszélgetéssel, tánccal, nótázással végződő ünnepségről elismerő szavakkal távoztak a vendégek.  (H.Sné)


Galéria

Friss hírek

Lakosság tájékoztatása szúnyoggyérítés időpontjáról

Tovább

Celldömölki HVI határozat ajánlások számáról

Tovább

Óvodavezetői (magasabb vezető) pályázat

Tovább

Helyi Választási Bizottság határozata időközi választás kitűzéséről

Tovább

Közművelődési munkatárs munkakör betöltésére pályázat

Tovább