Üdvözöljük
Ostffyasszonyfán!

Az önkormányzat NŐNAPI ünnepsége

2016-03-07 09:23:00

 Március 6-án vasárnap délután a hölgyeket köszöntötte és vendégelte meg hagyományos nőnapi ünnepség keretében
Ostffyasszonyfa Község Önkormányzata.
A Nemzetközi nőnap 1917 óta a nők iránti tisztelet és megbecsülés kifejezésének napja. Magyarországon 1948 óta ünnepeljük. Az akkor még munkásmozgalmi eredetű nap mára már virágos, kedveskedő megemlékezéssé szelídült.
A délután 2 órára színültig megtelt nagyteremben színvonalas szórakoztató műsor, sütemény, üdítő és koktél-bár várta a nemcsak falubeli, de a faluból elszármazott vendégeket is, akik közt szép számmal képviselték magukat az erősebb nem tagjai is.
Az Ostffyasszonyfai Nyugdíjas Klub humoros, vidám produkciója,- melyet a közönség hatalmas tapssal jutalmazott -, nyitotta az ünnepséget és alapozta meg a délután jó hangulatát, majd két óvodásunk: Berghoffer Csongor és Mihátsy Erik köszöntötte egy szép versel az ünnepelteket.
Mihácsi Szabolcs polgármester ünnepi köszöntőjében méltatta a nők életadó, családot összefogó, közösségformáló értékeit, majd a képviselő testület tagjai és az önkormányzat dolgozói ez alkalommal egy-egy szál virággal, pezsgővel és ajándék koktéllal lepték meg a hölgyeket.
A fellépő művészek: Horváth Melinda magánénekes és Mohácsi Attila a Győri Nemzeti Színház énekese verssel és egy fergeteges hangulatú zenés műsorral örvendeztette meg a közönséget. Ünneplők és ünnepeltek lelkesen énekelték az előadókkal az erre az alkalomra válogatott slágereket.
A délután hátralevő részében Schwarcz István celldömölki zenész szolgáltatta a zenét. A kötetlen baráti beszélgetéssel, tánccal, nótázással végződő ünnepségről elismerő szavakkal távoztak a vendégek.  (H.Sné)


Galéria

Friss hírek

Amatőr asztalitenisz házibajnokság (eredmények)

 Asztalitenisz versenyünkről. GYERMEK kategóriában sajna csak 3 induló volt.
3.lett Németh András, 2.Simon Gábor , 1.hely Hajba Kevin A fiúk komolyan készültek a versenyre,tavaly óta sokat fejlődtek. Utóbbi kettő a felnőtt mezőnyben is asztalhoz állt. NŐI VERSENY Igazi komoly csatákat hozott hét résztvevővel. .
4.hely Ajkai Valentina , 3.Földiné Csóka Mária, 2.Horváth Sándorné Nelli ,1.hely Klári tanító néni , Gratula nékik.
FÉRFImezőny ,16 résztvevő,színvonalas csaták. 8.hely Hajba Kevin , 7.Simon Gábor, 6. Csiszár Tomi, 5.Cseszkó Sándor, 4.Szabó Peti ujfalu, 3.Tóth Lackó, 2.Harasztovics Robi, 1.hely Takács István. A versenyzőket örömünkre sok családtag,szurkoló is elkísérte ,félelmetes jó hangulatot teremtettek az arénában!
(Harasztovics Róbert)

 

Tovább

MEGHÍVÓ honismereti előadásra

Tovább

Jótékonysági Óvodai Batyus Bál

Tovább

Kéményseprő-ipari szolgáltatás megkezdéséről értesítés

Tovább

Hulladékgyűjtési naptár 2019. I. negyedév

Tovább