Üdvözöljük
Ostffyasszonyfán!

Idősek napja 2016.

2016-10-25 14:32:00

 Ostffyasszonyfa Község Önkormányzatának támogatásával Idősek napi rendezvényünk megtartására október 16-án került sor. A hangulatosan feldíszített teremben terített asztal várta mindazokat, akik elfogadták meghívásunkat. A bevezető köszöntőt követően Mihácsi Szabolcs polgármester osztotta meg ünnepi gondolatait a jelenlévőkkel. A színpadi műsorokat középső és nagycsoportos óvodásaink őszi témájú verses-dalos összeállítása indította, majd iskolánk 3 tanulójának előadásában gondolatokat hallhattak a vendégek az időskorról, versbe- dalba szőve. Őket a szintén helybeli iskolás lányokból álló Hope-Team show-tánc csoport követte, akik műsorukkal betekintést nyújtottak a modern tánc világába. A fellépők közt az Ostffyasszonyfai Citerazenekar és Népdalkör régi és ifjú tagjai is köszöntötték az ünnepelteket vidám dalcsokrukkal, majd a Répcementi Férfikar lépett színpadra ízelítőt adva teljes repertoárjukból. Végezetül az ostffyasszonyfai nyugdíjas klub meglepetés dala zárta a műsorok sorát. A délután további részében a helyi vöröskeresztes tagok által felszolgált finomságok elfogyasztása alatt és után vidám zene és nótaszó mellett, fergeteges hangulatban múlatták az időt az ünnepeltek, a meghívott fellépők és a szervezők.     (H. Nelli)
                                                                                                                                                                                                                                                                                                     

 

 

 

 


Galéria

Friss hírek

Amatőr asztalitenisz házibajnokság (eredmények)

 Asztalitenisz versenyünkről. GYERMEK kategóriában sajna csak 3 induló volt.
3.lett Németh András, 2.Simon Gábor , 1.hely Hajba Kevin A fiúk komolyan készültek a versenyre,tavaly óta sokat fejlődtek. Utóbbi kettő a felnőtt mezőnyben is asztalhoz állt. NŐI VERSENY Igazi komoly csatákat hozott hét résztvevővel. .
4.hely Ajkai Valentina , 3.Földiné Csóka Mária, 2.Horváth Sándorné Nelli ,1.hely Klári tanító néni , Gratula nékik.
FÉRFImezőny ,16 résztvevő,színvonalas csaták. 8.hely Hajba Kevin , 7.Simon Gábor, 6. Csiszár Tomi, 5.Cseszkó Sándor, 4.Szabó Peti ujfalu, 3.Tóth Lackó, 2.Harasztovics Robi, 1.hely Takács István. A versenyzőket örömünkre sok családtag,szurkoló is elkísérte ,félelmetes jó hangulatot teremtettek az arénában!
(Harasztovics Róbert)

 

Tovább

MEGHÍVÓ honismereti előadásra

Tovább

Jótékonysági Óvodai Batyus Bál

Tovább

Kéményseprő-ipari szolgáltatás megkezdéséről értesítés

Tovább

Hulladékgyűjtési naptár 2019. I. negyedév

Tovább