Üdvözöljük
Ostffyasszonyfán!

Ostffyasszonyfai ping-pong verseny 2016.

2016-03-08 09:01:00

 Március 19.-én délután 3 órakor amatőr ping pong versenyt rendeztünk az Ostffyasszonyfai Kultúrházban.
A versenyen 3 korcsoport indult.
A gyermek csoportban mindenki játszott mindenkivel, 5 versenyző szerepelt.
Első lett Hajba Kevin, második Simon Gábor, harmadik Németh András.
Részt vett még Németh Henriett és Hende Nóri.

A női mezőny szintén 5 versenyzőből állt. Szintén mindenki játszott mindenkivel. Első helyezett lett Szalai Anett, második Szalainé Tóth Klára, harmadik Horváth Sándorné. További résztvevők Harasztovicsné Dénes Lívia és Hende Gáborné.

A férfiak mezőnyében 18 versenyző állt rajthoz. Két ötös és két négyes csoportba sorsoltuk a versenyzőket. Mind a négy csoportból az első két helyezett jutott a legjobb nyolc közé. A csoport elsők a másik csoport második helyezettjeivel játszottak a legjobb négy közé kerülésért. A vesztesek az 5-8. helyért játszottak helyosztó mérkőzéseket. A győztesek elődöntőt játszottak. Ennek a mérkőzésnek a vesztesei játszottak a harmadik helyért. A két győztes pedig a döntőt vívta. A verseny végeredménye a következő lett: 1. Harasztovics Róbert 2. Tóth László 3. Takács István 4. Eőry Dávid 5. Tóth Tamás 6. Németh Sándor 7. Molnár Gergő 8. ifj. Bagics László További résztvevők sorrendtől függetlenül: Vörös Attila, Hajba Lajos, Lábos Gábor, Módos Renátó, Gaál Sándor, Cseszkó Sándor, Eőry József, Gömböcz Ádám, Mihácsi Szabolcs, Laki Nándor.

Minden korcsoport első három helyezettje oklevelet és érmet kapott. A többi részvevő számára emléklapot osztottunk ki. A verseny jó hangulatban zajlott, mindenki sportszerűen és becsületesen küzdött.            (Dénes Lívia)


Galéria

Friss hírek

Kéményseprő álláshirdetés

Tovább

Meghívó Gazdanapra

 2024. május 21. (kedd) 15:00

Tovább

Óvodapedagógus álláspályázat

Tovább

Értesítés földbérleti díjak kifizetéséről (Nimród Vadásztársaság)

Tovább

Vegyszeres gyomirtás a MÁV Zrt. pályahálózatán

Tovább