Üdvözöljük
Ostffyasszonyfán!

Vidám nyugdíjas találkozó

2016-10-06 15:30:00

A műsorról készült videó megtekinthető erre kattintva:
https://youtu.be/E4MrMOFrGog

VIDÁM NYUGDÍJAS TALÁLKOZÓ OSTFFYASSZONYFÁN

„ Bár nyugdíjasok vagyunk, nem vagyunk öregek!”- hallhatták a márciusi nőnapi rendezvény felkonferáló szövegében a vendégek. Ezt bizonyítván fiatalos lendülettel álltak másodízben is az ostffyasszonyfai nyugdíjas klub tagjai vidám produkciójukkal a helyi művelődési ház színpadára. Az immár tíz éve tartó barátság kapcsán minden évben megrendezésre kerülő nyugdíjas klub - találkozó alkalmából leptük meg rábasömjéni vendégeinket. Az elhangzott jelmezes, nótás, párbeszédes műsorunk ismét osztatlan sikert aratott. Bár a szereposztásban történt némi változás, ez az előadás sikerét egyáltalán nem csorbította. A klub tagjai lelkesen készülve és felkészülve várták a rábasömjéni csoportot, akikkel egy nagyon kellemes, családias hangulatú délutánt tölthettünk el vidám zeneszó és megterített asztalok mellett. Látogatóinktól ez alkalommal egy finomságokkal teli hatalmas ajándékkosarat kaptunk, mi pedig az előző összejövetelünkön saját kezűleg készített, személyre szóló, ajándékokkal kedveskedtünk nekik. A színpadi produkciót követően egyik klubtagunk saját költésű humoros szövege is nagy derültséget keltett a hallgatóság körében. A délután estébe nyúló kötetlen baráti beszélgetéssel folytatódott. Végül a jövő évi rábasömjéni látogatás reményében, kellemes emlékekkel váltunk el egymástól.    (Nelli)
 


Galéria

Friss hírek

Amatőr asztalitenisz házibajnokság (eredmények)

 Asztalitenisz versenyünkről. GYERMEK kategóriában sajna csak 3 induló volt.
3.lett Németh András, 2.Simon Gábor , 1.hely Hajba Kevin A fiúk komolyan készültek a versenyre,tavaly óta sokat fejlődtek. Utóbbi kettő a felnőtt mezőnyben is asztalhoz állt. NŐI VERSENY Igazi komoly csatákat hozott hét résztvevővel. .
4.hely Ajkai Valentina , 3.Földiné Csóka Mária, 2.Horváth Sándorné Nelli ,1.hely Klári tanító néni , Gratula nékik.
FÉRFImezőny ,16 résztvevő,színvonalas csaták. 8.hely Hajba Kevin , 7.Simon Gábor, 6. Csiszár Tomi, 5.Cseszkó Sándor, 4.Szabó Peti ujfalu, 3.Tóth Lackó, 2.Harasztovics Robi, 1.hely Takács István. A versenyzőket örömünkre sok családtag,szurkoló is elkísérte ,félelmetes jó hangulatot teremtettek az arénában!
(Harasztovics Róbert)

 

Tovább

MEGHÍVÓ honismereti előadásra

Tovább

Jótékonysági Óvodai Batyus Bál

Tovább

Kéményseprő-ipari szolgáltatás megkezdéséről értesítés

Tovább

Hulladékgyűjtési naptár 2019. I. negyedév

Tovább