Üdvözöljük
Ostffyasszonyfán!

Honlap infó

2015-11-27 11:33:00

 Felkerült a honlapra Ambrus Irma tanítónő élettörténete. (Településünkről / Jelentős személyiségek)

Megújult honlapunkon nem csak frissített, aktuális tartalommal, hanem a jelenkor okoseszközeire optimalizáltan ovashatóan várjuk kedves honlaplátogatóinkat.
Mivel új honlapunk még próbaüzem fázisban működik, ezért egyes menüpontok még üresek, vagy részben feltöltöttek. A hiányosságokért elnézésüket, és türelmüket kérjük. A honlap működésével kapcsolatban figyelmükbe ajánljuk, hogy a legtöbb értesítés, esemény a gyorshírekben kerül közzétételre.  Aktualitásuk után, a kapcsolódó fényképekkel együtt átkerülnek a Hírek, események menüpont alá, majd később a Településünkről főmenüben, az események albumaiban kerülnek megőrzésre, és  ott tekinthetők meg.  A Művelődési ház rendezvényei az ÁMK főmenü alatt is megtalálhatók.

Kérjük segítse munkánkat Ön is. Érdeklődéssel várjuk véleményüket, javaslataikat, híradásaikat a honlapunkkal szinkronban működtetett Offa barátai c. Facebook oldalunkon is. A honlap alján azért közöljük a szerkesztő ostffyasszonyfa@gmail.com elérhetőségét, mert közvetlenül is várjuk észrevételeiket, javaslataikat. (Bóka I.)


Friss hírek

Meghívó szüreti rendezvényre

Tovább

Szüreti felvonulás felhívás

Tovább

Települési Arculati Kézikönyv - Lakossági fórum

Tovább

55 éves osztálytalálkozó

Tovább

"Rába-völgy projekt, a térség árvízvédelmének kiépítése"

Tovább