Üdvözöljük
Ostffyasszonyfán!

Ostffyasszonyfa Község Önkormányzatának képviselő testülete

2015-11-13 16:55:00

Önkormányzati választások 2014. október 12. választási eredménye Ostffyasszonyfán

Mihácsi Szabolcs István polgármester - független jelölt - 239 szavazat

Papp Tibor - egyéni list. képviselő - független jelölt - 244 szavazat
Németh József egyéni list. képviselő - független jelölt - 193 szavazat
Gaál Sándor egyéni list. képviselő - független jelölt - 230 szavazat
Hende Gábor Mihályné egyéni list. képviselő - független jelölt - 210 szavazat

Mihácsi Szabolcs István polgármester

Celldömölkön születtem 1969. január 2-án.
Iskolai éveimet Ostffyasszonyfán, a Petőfi Sándor Általános Iskolában kezdtem, majd Kőszeg a Hámán Kató Mezőgazdasági Szakközépiskolában érettségiztem állategészségőr szakon.
Az érettségi után a helyi termelő szövetkezetben helyezkedtem el, mint állatgondozó, röviddel később a Sárvári Vagongyárban marósként dolgozhattam másfél évet.
Ezt követően a sárvári erdőgazdaságnál vállaltam munkát egészen 1998-ig. Ekkor határoztam úgy, hogy hazajövök dolgozni a családi gazdaságba. Ezt a munkát az óta is, mind a mai napig főállású őstermelőként végzem.
1995-ben alapítottam családot, három lányunk született.
Az Ostffyasszonyfai Evangélikus Társegyháznak 2006-tól vagyok a gondnoka. Tagja voltam 2004-2006 között a Helyi Választási Bizottságnak. A 2006-os önkormányzati választáson, mint képviselő jelölt indultam és kerültem be a képviselő-testületbe. 2010-ben ismét bizalmat kaptam a választó polgároktól, így folytathattam a munkát, mint alpolgármester a ciklus közepéig, majd az időközi polgármester választást követően polgármesterként folytatom munkám a településünk érdekében.

Gaál Sándor - alpolgármester

Celldömölkön születtem 1974. október 28-án. Családommal Ostffyasszonyfán élek. Nős vagyok, egy kisfiú és egy kislány édesapja.
Általános iskolai tanulmányaimat Ostffyasszonyfán végeztem. Majd a Celldömölki 410. számú Ipari Szakmunkásképző Intézetben szereztem autószerelői képesítést. Tanulmányaim befejezése után az Ostffyasszonyfai Mgtsz-ben helyezkedtem el szerelőként. 1996-tól egy helyi vállalkozónál dolgoztam gépjárművezetői munkakörben. Ezt követően 2000-ben a Pannónia Kavics 21 Kft-nél voltam tehergépjármű vezető. 2004-től egyéni vállalkozóként teherfuvarozással foglalkozom.
2010-től képviselő, 2014-től alpolgármesterként szolgálom választókerületem és falum lakosságát.

Hende Gábor Mihályné – képviselő


1978. november 5-én születtem Sárváron. Családi állapotom: férjezett, 3 gyermekünk van. 2004. május óta lakunk Ostffyasszonyfán. Iskoláim:
1986-1993 Gárdonyi Géza Általános Iskola, Sárvár
1993-1997 Szombathelyi Közgazdasági Szakközépiskola, Számvitel-gazdálkodás ágazaton érettségiztem
1997-1999 BGF Zalaegerszegi Intézete, Mérlegképes Könyvelő OKJ felsőfokú végzettség
2010-2014 NYME Gazdálkodás és menedzsment szakán Közgazdászként diplomáztam.
Jelenleg Szombathelyen dolgozom a MÁV Szolgáltató Központ Zrt. Ingatlankönyvelési osztályán számviteli szakelőadóként. Szabadidőmben az óvodai és iskolai Szülői Munkaközösség tagjakén is tevékenykedem. 2015 év elejétől az Ostffyasszonyfai Citerazenekar és Népdalkörben énekelek.

Papp Tibor – képviselő

1961. június 19-én születtem Döbörhegyen. Általános iskolai tanulmányaimat Szarvaskenden végeztem, majd Szombathelyen a Hevesi Ákos Szakközépiskolában tanultam, ahol 1980–ban végeztem, mint mezőgazdasági gépjavító technikus. Tanulmányaimat követően a szarvaskendi mezőgazdasági szövetkezetben gépszerelőként dolgoztam. 1981-ben kötöttem házasságot, ettől az időponttól kezdődően vagyok ostffyasszonyfai lakos. Két gyermekem van. 1989-től folyamatosan a helyi mezőgazdasági szövetkezetben dolgozom, mint anyagbeszerző.

1998 - 2002: Települési képviselő
2002 - 2006: Települési képviselő
2006 - 2010: Települési képviselő
2010 - 2014: Települési képviselő
2014- : Települési képviselő

Németh József – képviselő

1960-ban Ostffyasszonyfán születtem, egy kis megszakítással azóta itt élek a településen családommal.
Két lányom van. A helyi Agrár Kft-ben dolgozom.
Az Önkormányzati munkával a rendszerváltás óta foglalkozom. 1990-től 2002-ig három alkalommal képviselőként voltam jelen. A legutóbbi választásokon az motivált, hogy legyen választási lehetősége a falu választópolgárainak. Jóleső érzés töltött el, mikor megtudtam, hogy az emberek bizalmat szavaztak nekem.
Talán emlékeztek a falu lakói arra, hogy a korábbi képviselőségi munkám során is lelkiismeretesen tettem a dolgom. Képviselői munkámban arra törekszem, hogy segítsem a település fejlődését, valamint az itt élők boldogulását. A képviselőséget szolgálatnak tekintem. Kimondottan olyan döntésekben szeretnék részt venni, ami a falu népének széles körét pozitívan érinti, nem csak egy csoportját. Ez az egyik fő vezérlő elvem. Fontos lenne számomra a jövőben is az, hogy az eddigi eredményeket tovább vigyük, illetve újabbakat érjünk el közös munka és összefogás révén. Gondolok itt arra, hogy hosszútávon működjön a faluban iskola, óvoda.
A legnagyobb kihívás számomra az egészségügy helyzetének rendezése.

 

 


Galéria

Friss hírek

Téli rezsicsökkentés

Tovább

Pályázat takarítónői állásra

Tovább

Beiskolázási támogatás

Tovább

III. Ostffyasszonyfai Lecsófesztivál

Tovább

Évzáró ünnepély és ballagás az ostffyasszonyfai óvodában

Tovább