Üdvözöljük
Ostffyasszonyfán!

Honlap infó

2015-11-27 11:33:00

Megújult honlapunkon nem csak friss, aktuális tartalommal, hanem a jelenkor okoseszközeire optimalizáltan ovashatóan várjuk kedves honlaplátogatóinkat.
Mivel honlapunk még mindig nem teljes kapacitással működik, ezért egyes menüpontok még üresek, vagy részben feltöltöttek. A hiányosságokért  türelmüket kérjük. A honlap tartalom feltöltésében már széles összefogás tapasztalható, amiért köszönet a lelkes résztvevőknek.
A honlap működésével kapcsolatban figyelmükbe ajánljuk, hogy a legtöbb értesítés, esemény a gyorshírekben, és ezzel együtt az aktuális menüpont allatt kerül közzétételre.  
Aktualitásuk után, a gyorshírekből a kapcsolódó fényképekkel együtt átkerülnek vagy  a Hírek, események menüpont alá, vagy az aktuális főmenüben, az események albumaiban kerülnek megőrzésre, és  ott tekinthetők meg.
A Polgármesteri Hivatal és a Képviselő testület közzétételei az Önkormányzat főmenű aktuális menüpontjai alatt elérhetőek a későbbiekben is.
A Művelődési ház rendezvényei az ÁMK főmenü alatt is megtalálhatók.

Kérjük segítse munkánkat Ön is. Érdeklődéssel várjuk véleményüket, javaslataikat, híradásaikat a honlapunkkal szinkronban működtetett Offa barátai c. Facebook oldalunkon is. A honlap alján azért közöljük a szerkesztő ostffyasszonyfa@gmail.com elérhetőségét, mert közvetlenül is várjuk észrevételeiket, javaslataikat. (Bóka I.)


Friss hírek

Amatőr asztalitenisz bajnokság

Tovább

Kéményseprő-ipari szolgáltatás megkezdéséről értesítés

Tovább

Hulladékgyűjtési naptár 2020.

Tovább

Önkormányzati hírlevelek, jegyzőkönyvek

Tovább

Honlap infó

Tovább