Üdvözöljük
Ostffyasszonyfán!

Ostffyasszonyfai ping-pong verseny eredményei, képei:

2016-03-08 09:01:00

 Március 19.-én délután 3 órakor amatőr ping pong versenyt rendeztünk az Ostffyasszonyfai Kultúrházban.
A versenyen 3 korcsoport indult.
A gyermek csoportban mindenki játszott mindenkivel, 5 versenyző szerepelt.
Első lett Hajba Kevin, második Simon Gábor, harmadik Németh András.
Részt vett még Németh Henriett és Hende Nóri.

A női mezőny szintén 5 versenyzőből állt. Szintén mindenki játszott mindenkivel. Első helyezett lett Szalai Anett, második Szalainé Tóth Klára, harmadik Horváth Sándorné. További résztvevők Harasztovicsné Dénes Lívia és Hende Gáborné.

A férfiak mezőnyében 18 versenyző állt rajthoz. Két ötös és két négyes csoportba sorsoltuk a versenyzőket. Mind a négy csoportból az első két helyezett jutott a legjobb nyolc közé. A csoport elsők a másik csoport második helyezettjeivel játszottak a legjobb négy közé kerülésért. A vesztesek az 5-8. helyért játszottak helyosztó mérkőzéseket. A győztesek elődöntőt játszottak. Ennek a mérkőzésnek a vesztesei játszottak a harmadik helyért. A két győztes pedig a döntőt vívta. A verseny végeredménye a következő lett: 1. Harasztovics Róbert 2. Tóth László 3. Takács István 4. Eőry Dávid 5. Tóth Tamás 6. Németh Sándor 7. Molnár Gergő 8. ifj. Bagics László További résztvevők sorrendtől függetlenül: Vörös Attila, Hajba Lajos, Lábos Gábor, Módos Renátó, Gaál Sándor, Cseszkó Sándor, Eőry József, Gömböcz Ádám, Mihácsi Szabolcs, Laki Nándor.

Minden korcsoport első három helyezettje oklevelet és érmet kapott. A többi részvevő számára emléklapot osztottunk ki. A verseny jó hangulatban zajlott, mindenki sportszerűen és becsületesen küzdött.            (Dénes Lívia)


Galéria

Friss hírek

Halottak napi megemlékezés

Tovább

Bursa Hungarica 2021.

Tovább

Földbérleti díjak fizetésével kapcsolatos

Tovább

Gázszünetről értesítés

Tovább

Meghívó a „Rába-völgy projekt, a térség árvízvédelmének kiépítése” című, KEHOP-1.4.0-15-2016-00018 azonosítószámú projekt sajtónyilvános lakossági tájékoztató rendezvényére

Tovább